Levi Snow Sport Academy (Levin alppikoulu) ja Lapin Urheiluakatemia ovat sopineet yhteistyön jatkosta.

Levi Snow Sport Academy (Levin alppikoulu) ja Lapin Urheiluakatemia ovat sopineet yhteistyöstä koskien toisen asteen opintojen ja urheilun yhdistämistä. Jo tällä kaudella yhteistyötä on tehty yläkouluikäisille suunnatun alppihiihdon yläkouluakatemian muodossa. Jatkossa Levi Snow Sport Academy toimii kokonaisuudessaan Lapin Urheiluakatemian sateenvarjon alla ja vastaa sen alppihiihtovalmennuksesta. Toiminnan pääpaikka on Kittilässä, mutta yhteistyön myötä on mahdollista asua ja käydä koulua Rovaniemellä lumettomana aikana.

Tavoitteena maailmancupin voitto Levillä

Tavoitteena yhteistyöllä on saada nostettua Suomen alppihiihdon tasoa nimenomaan pujottelun osalta siten, että se mahdollistaa urheilijan kehittymisen aina kotikisan, Levin maailmancupin voittoon asti.

Yhteistyön avulla voidaan tarjota nuorelle urheilijalle entistä ammattitaitoisempaa valmennusta sekä toimintaympäristö, joka on paras mahdollinen suomalaiselle alppihiihtäjälle nousta lajissa maailman huipulle. Levillä on satsattu harjoitteluinfran rakentamiseen paljon ja Rovaniemi tarjoaa urheiluopiston myötä huikean ympäristön nuoren urheilijan kokonaisvaltaisen kehittymisen tueksi.

Nuoren pujottelijan harjoittelun tueksi kohti maailman huippua ollaan rakentamassa Earn The Reindeer –työnimellä kulkevaa ohjelmaa, johon kootaan nykytutkimuksen ja tietämyksen valossa parhaita käytäntöjä taitojen oppimiseen ja ihmisen kokonaisvaltaiseen kehittymiseen liittyen. Nimi tulee Levin maailmancupin voittajalle annettavan palkintoporon mukaan.

Kauden 2019 – 2020 haku käynnissä

Kaikkien suomessa toimivien alppikoulujen yhteiset pääsykokeet järjestetään Rovaniemellä 20.-22.1.2019, josta Levin Snow Sport Academyn toimintaan valitaan kolme parasta hakijaa. Harjoitusryhmän koko tulee olemaan kokonaisuudessaan 8-10.

Levi Snow Sport Academyn koulutustoimintaan (FreeRide ja Monitaitolinja) haetaan myös parhaillaan uusia opiskelijoita omien nettisivujen www.levisnowsportacademy.com kautta.

Lisätietoja:

Jukka Markkanen
Päävalmentaja
Levi Snow Sport Academy
040 5701835
juki@levisnowsportacademy.com

Reijo Jylhä
Huippu-urheilukoordiaattori
Lapin Urheiluakatemia
040 168 0553
reijo.jylha@santasport.fi

Footer - Levin AlppikouluYhteistyö Lapin Urheiluakatemian kanssa tiivistyy - Levi Snow Sport AcademyLevin alppikoulu ja Lapin urheiluakatemia yhteistyöhön - Levin Alppikoulu 2

More news