Alpin yläkoulutoimintaan tulee oma valmennusryhmä, jonka valmentajaksi Kaisa Puttonen.

Jo tällä menneellä kaudella opiskelijamäärämme olivat suurempia kuin koskaan; Syksyllä 2020 aloitti 38 toisen asteen opiskelijaa. Tämän kevään hauissa meille on valittu 15 nuorta ympäri Suomea. Tervetuloa Ella, Petra, Sonja, Unna, Ellen, Jessica, Nuppu, Helle, Otto, Iisko, Henri, Konsta, Niilo, Ville ja Axel. Näiden myötä syksyllä nuoria lumilajiharrastajia on jo 43!

Kuten aiemmin on ollut tiedossa, myös valmentajakaartiin tulee muutoksia. Kiitos ja kumarrus vielä kertaalleen vaiheessa Pepelle ja Mintulle tekemästänne työstä! Työtä nuorten hyvinvoinnin ja näiden kehittymisen omien tavoitteidensa eteen jatkaa Sami FreeRiden parissa sekä Jukka ja Kaisa huippu-urheilulinjan parissa.

Yläkoulutoiminta on toiminut menestyksekkäästi alpin, sekä FreeRiden osalta jo kolme kautta jota tehdään yhteistyössä Lapin Urheiluakatemian kanssa. Suuren kiinnostuksen ja kasvaneen tarpeen myötä on alppihiihtäjille päätetty perustaa YKA leirien lisäksi oma valmennusryhmä, johon on valittu kuusi yläkouluikäistä lahjakkuutta. Tervetuloa mukaan Alexander, Erik, Ninna, Cassanda, Isabel ja Joanna. Valmennuksesta vastaa Kaisa, mutta valmennus integroidaan FIS laskijoiden ohjelmaan mahdollisimman tiiviisti joten valmennuksessa on mukana koko meidän valmennustiimi.

Näin suvivirren kynnyksellä tietysti vielä ONNEA UUDET YLIOPPILAAT: Jussi, Linnea, Jenny, Aaron, Maximilian, Saana, Pyry, Ulla-Maija, Saana ja Aaron!

Lue myös nämä

Sami Suhonen Freeride-linjan uudeksi kouluttajaksi

22.02.2021

Levi Snow Sport Academyn Freeride-linjalle on löytynyt uusi kouluttaja.

Jukka Leino Levi Snow Sport Academyn huippu-urheilulinjan valmentajaksi

04.02.2021

Valmentajavalinta on nyt tehty, ja iloksemme saamme ilmoittaa, että 1.8.2021 valmennustiimiimme liittyy yksi Suomen menestyneimmistä alppihiihtäjistä.

Turvallisuusseminaari 9.-10.11.2020

13.11.2020

Kouluttajat, opettajat ja valmentajat kokoontuivat turvallisuusasioiden äärelle.

Urheiluliiketoiminnan Sport Business Lapland -koulutus käynnistyy syksyllä

03.08.2020

Urheilija, valmentaja tai seura- ja järjestötoimija! Oletko kiinnostunut tehostamaan ja uudistamaan toimintaasi?

Petri Tuomikoskesta Levi Snow Sport Academyn uusi valmentaja!

19.05.2020

Suomen alppimaajoukkueen entinen päävalmentaja Petri Tuomikoski aloittaa huippu-urheilulinjan valmentajana elokuusta alkaen.

Huippu-urheilulinjalle uusi valmentaja. Oletko se sinä?

30.04.2020

Haemme valmennustoimintaamme uutta päätoimista valmentajaa täydentämään osaavaa tiimiämme. Haku alkaa tänään 30.4. ja päättyy 13.5.

Tule tutustumaan toimintaamme 2020!

13.02.2020 - Koulutustoiminta | Urheilutoiminta

Mahdollisuus tutustua Levi Snow Sport Academyn toimintaan hiihtolomaviikoilla 8 ja 9, 2020.

Koulutustoiminnan tutustumispäivä WestPointin avajaisissa lauantaina 1.2!

10.01.2020

Järjestämme monitaitolinjan ja FreeRide koulutuksen avoimet harjoitukset yli 14 vuotta täyttäneille Snow Sport Academyn toiminnasta kiinnostuneille.

Yhteistyö Lapin Urheiluakatemian kanssa tiivistyy

16.01.2019 - Koulutustoiminta | Urheilutoiminta

Levi Snow Sport Academy (Levin alppikoulu) ja Lapin Urheiluakatemia ovat sopineet yhteistyön jatkosta.

Levi Snow Sport Academy ja Lapin Urheiluakatemia

29.03.2018

Järjestämme ensi vuonna (2018-2019) alppihiihdon sekä FreeRiden yläkoululeiritystä yhdessä Lapin Urheiluakatemian yläkouluakatemian kanssa.