Levi Snow Sport Academy (Levin alppikoulu) ja Lapin Urheiluakatemia ovat sopineet yhteistyön jatkosta.

Levi Snow Sport Academy (Levin alppikoulu) ja Lapin Urheiluakatemia ovat sopineet yhteistyöstä koskien toisen asteen opintojen ja urheilun yhdistämistä. Jo tällä kaudella yhteistyötä on tehty yläkouluikäisille suunnatun alppihiihdon yläkouluakatemian muodossa. Jatkossa Levi Snow Sport Academy toimii kokonaisuudessaan Lapin Urheiluakatemian sateenvarjon alla ja vastaa sen alppihiihtovalmennuksesta. Toiminnan pääpaikka on Kittilässä, mutta yhteistyön myötä on mahdollista asua ja käydä koulua Rovaniemellä lumettomana aikana.

Tavoitteena maailmancupin voitto Levillä

Tavoitteena yhteistyöllä on saada nostettua Suomen alppihiihdon tasoa nimenomaan pujottelun osalta siten, että se mahdollistaa urheilijan kehittymisen aina kotikisan, Levin maailmancupin voittoon asti.

Yhteistyön avulla voidaan tarjota nuorelle urheilijalle entistä ammattitaitoisempaa valmennusta sekä toimintaympäristö, joka on paras mahdollinen suomalaiselle alppihiihtäjälle nousta lajissa maailman huipulle. Levillä on satsattu harjoitteluinfran rakentamiseen paljon ja Rovaniemi tarjoaa urheiluopiston myötä huikean ympäristön nuoren urheilijan kokonaisvaltaisen kehittymisen tueksi.

Nuoren pujottelijan harjoittelun tueksi kohti maailman huippua ollaan rakentamassa Earn The Reindeer –työnimellä kulkevaa ohjelmaa, johon kootaan nykytutkimuksen ja tietämyksen valossa parhaita käytäntöjä taitojen oppimiseen ja ihmisen kokonaisvaltaiseen kehittymiseen liittyen. Nimi tulee Levin maailmancupin voittajalle annettavan palkintoporon mukaan.

Kauden 2019 – 2020 haku käynnissä

Kaikkien suomessa toimivien alppikoulujen yhteiset pääsykokeet järjestetään Rovaniemellä 20.-22.1.2019, josta Levin Snow Sport Academyn toimintaan valitaan kolme parasta hakijaa. Harjoitusryhmän koko tulee olemaan kokonaisuudessaan 8-10.

Levi Snow Sport Academyn koulutustoimintaan (FreeRide ja Monitaitolinja) haetaan myös parhaillaan uusia opiskelijoita omien nettisivujen www.levisnowsportacademy.com kautta.

Lisätietoja:

Jukka Markkanen
Päävalmentaja
Levi Snow Sport Academy
040 5701835
juki@levisnowsportacademy.com

Reijo Jylhä
Huippu-urheilukoordiaattori
Lapin Urheiluakatemia
040 168 0553
reijo.jylha@santasport.fi

Footer - Levin AlppikouluYhteistyö Lapin Urheiluakatemian kanssa tiivistyy - Levi Snow Sport AcademyLevin alppikoulu ja Lapin urheiluakatemia yhteistyöhön - Levin Alppikoulu 2

Lue myös nämä

Turvallisuusseminaari 9.-10.11.2020

13.11.2020

Kouluttajat, opettajat ja valmentajat kokoontuivat turvallisuusasioiden äärelle.

Urheiluliiketoiminnan Sport Business Lapland -koulutus käynnistyy syksyllä

03.08.2020

Urheilija, valmentaja tai seura- ja järjestötoimija! Oletko kiinnostunut tehostamaan ja uudistamaan toimintaasi?

Petri Tuomikoskesta Levi Snow Sport Academyn uusi valmentaja!

19.05.2020

Suomen alppimaajoukkueen entinen päävalmentaja Petri Tuomikoski aloittaa huippu-urheilulinjan valmentajana elokuusta alkaen.

Huippu-urheilulinjalle uusi valmentaja. Oletko se sinä?

30.04.2020

Haemme valmennustoimintaamme uutta päätoimista valmentajaa täydentämään osaavaa tiimiämme. Haku alkaa tänään 30.4. ja päättyy 13.5.

Tule tutustumaan toimintaamme 2020!

13.02.2020 - Koulutustoiminta | Urheilutoiminta

Mahdollisuus tutustua Levi Snow Sport Academyn toimintaan hiihtolomaviikoilla 8 ja 9, 2020.

Koulutustoiminnan tutustumispäivä WestPointin avajaisissa lauantaina 1.2!

10.01.2020

Järjestämme monitaitolinjan ja FreeRide koulutuksen avoimet harjoitukset yli 14 vuotta täyttäneille Snow Sport Academyn toiminnasta kiinnostuneille.

Levi Snow Sport Academy ja Lapin Urheiluakatemia

29.03.2018

Järjestämme ensi vuonna (2018-2019) alppihiihdon sekä FreeRiden yläkoululeiritystä yhdessä Lapin Urheiluakatemian yläkouluakatemian kanssa.