Me Levi Snow Sport Academyssa uskomme kokonaisvaltaiseen ihmisen valmentamiseen. Vaikka tehtävänämme on kouluttaa nuoria huippu-urheilijoiksi, osaaviksi vapaalaskijoiksi ja taitaviksi hiihdonopettajiksi, haluamme tarjota sen ohella paljon laajempaa elämänkokemusta ja mahdollisuuden oppia myös muita taitoja, joita tarvitaan muuttuvassa maailmassa.

Oppivan asenteen ruokkiminen ja innostavan ilmapiirin rakentaminen on päätehtävämme. Me haluamme valmentaa ihmistä, emme konetta, joka koostuu eri ominaisuuksista ja suorittaa sporttia ja elämää.  Me uskomme, kun ihmisen kolme psykologista tarvetta; usko omaan kyvykkyyteen, autonomia ja yhteisöllisyys, toteutuvat, sisäisen motivaation voimalla opiskelijamme voivat hyvin ja saavuttavat elämässään upeita asioita.

Johtoajatuksemme on: LEARNING ATTITUDE

LAATU ohjaa tekemistämme tulevien huippu-urheilijoiden kouluttamisessa. Me emme kilpaile siitä kuka harjoittelee eniten, oli sitten kyse laskemisesta tai fysiikasta. Meille tärkeintä on, että se mitä tehdään, tehdään täysillä ja niin hyvin kuin se on mahdollista.

Levi isännöi vuosittain pujottelun Maailma-Cupia ja siihen meillä on maailman parhaat olosuhteet. Pääsemme hyödyntämään kotimäkenä siis Suomen ainoata Maailman-Cupin rinnettä. Haaveemme on että Levin oma kasvatti taistelee tuosta kilpailussa jaettavasta voittajan porosta! Tuohon tavoitteeseen tarvitsemme tinkimätöntä asennetta ja laajaa osaamista, jonka varmistaa monipuolinen lajiharjoittelu jonka Levin olosuhteet meille mahdollistavat.

We are what we repeatedly do. Excellence therefore is not an act, but a habit.

Kokonaisvaltainen kuormitus on valtava. Huomioiden että nuori urheilija hoitaa sportin ja koulun ohella oman kotinsa pyykkeineen ja ruoanlaittoineen, meidän täytyy myös kouluna kyetä tukemaan tätä nuoren ihmisen kasvua aikuisuutta kohden ja antaa sille aikaa.

Harjoittelu on osa koulutoimintaa. Huippu-urheilulinjalla suoritetaan 15 lukion valinnaista kurssia ja ammatilliset tutkinnon (REDU) osat sovitaan opiskelijan kanssa laadittavassa henkilökohtaisessa opiskelusuunnitelmassa.

Ulkopaikkakunnalta tuleville lukion oppilaille on tarjolla koulualueella sijaitsevassa asuintalossa. Koulu ja oheisharjoittelutilat ovat muutaman sadan metrin säteellä ja talon alakertaan on rakennettu asianmukaiset suksenhuoltotilat. Leville ajaa vajaassa 20minuutissa!

Asumisesta voit tiedustella Kittilän Kunnan asuntotoimistosta. Yhteyshenkilö: Satu Perttamo-Kangas 0408479601, satu.perttamo-kangas@kittila.fi

REDU Kittilän yksikössä on tarjota omille opiskelijoille ilmainen oppilas-asuntola. Tiedustelut Hannu Puljujärvi 0207984068 hannu.puljujarvi@lao.fi

Valmennusmaksu 5200€/ vuosi

Maksetaan Kittilän Kunnalle

2600€ marraskuussa ja maaliskuussa

Sisältää

Valmennuksen (2 valmentajaa)

valmentajien matkakulut 

Harjoittelukalusto

Kausilippu Leville

Auto kuluineen (ei sisällä polttoainekuluja Kittilän ulkopuolisille reissuille)

 

Huippu-urheilulinjalle haetaan alla olevan linkin kautta 6.1.2022

Hakijat kontaktoidaan heti hakemuksen saapumisesta ja sovitaan tarkemmasta haastatteluajasta Levi Kia Ski Tourin yhteyteen. 

Levi Snow Sport Academyyn valitaan maksimissaan neljä urheilijaa, jotka saavat tiedon valinnoista viimeistään 28.2.2022 mennessä, jonka jälkeen voi hakeutua toisen asteen valtakunnallisessa yhteishaussa Kittilän lukioon tai Lapin koulutuskeskus REDU:n ammatilliseen koulutukseen.

Hae tästä

 

Valintakriteerit

• Koulumenestys. Lukioon minimi KA 7,5
• Kilpailumenestys
•Iron Man -testi (tulokset)
• Haastattelu

 

Paikallisuus ja osallistuminen Lapin Urheiluakatemian Yläkoulutoimintaan luetaan eduksi. 

Lisätietoja: Jukka Leino 040 5169339 tai Petri Tuomikoski 0400 341911

Urheilijat

 • Sonja Jaakola

 • Ounasvaaran urheilulukion 1. luokka
  Syntynyt 2004
  Rovaniemi

 • Santeri Kemppinen

 • Kittilän lukion 1.luokka
  Syntynyt 2004
  Sirkka

 • Riia Pallari

 • Ounasvaaran urheilulukion 2. luokka
  Syntynyt 2003
  Rovaniemi

 • Olli Lankinen

 • Kittilän lukion 2.luokka
  Syntynyt 2003
  Lahti